JONG CD&V Genk

de officiële website van de Christelijk, Democratisch & Vlaamse Jongeren uit Genk

Sep-17-12

Claudia Guarraci 8e plaats gemeenteraad

Posted by Sofie

Mijn naam is Claudia Guarraci, 23 jaar en geboren en getogen in Genk, Waterschei, Hoevenzavel. Ik ben de dochter van Pino en Patricia Guarraci - Maruca en de zus van Giuliano Guarraci. Momenteel studeer ik mijn laatste jaar Pop & Rock muziek aan de PHLMusic te Hasselt én ben ik begonnen aan mijn lerarenopleiding.

Ik ben blij dat ik mijn jeugdjaren in Genk doorbreng. Stad Genk doet veel voor de Genkenaren en ik zou hier graag ook mijn steentje toe bijdragen. Meebouwen aan onze groeiende ondernemende stad, waar jong en oud zich thuis voelt! Daarom stel ik me kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen. Als jonge Genkse ken ik de noden van de Genkse jeugd en daar wil ik me voor inzetten! Op de vraag “Wat valt er in Genk te beleven vandaag?”, wil ik een duidelijk antwoord kunnen bieden. Het zou fijner zijn als de Genkse jeugd in Genk kan blijven om wat te gaan doen! Ik wil niet toekijken en enkel maar denken aan de dingen die ik zou veranderd hebben. Ik wil mezelf actief kandidaat stellen omdat ik mij ook actief wil inzetten voor onze stad. Maar hiervoor heb ik jullie stem nodig!

De standpunten waar ik, als Jong CD&V’er, voor wil gaan zijn;

- Een bowling in Genk;
- Meer diversiteit aan uitgaan in Genk (een discotheek, dans-cafe’s, een evenementen plein waar alles bijeen ligt,… de mogelijkheden zijn er alvast);
- Werken in Genk; de Genkenaren moeten meer werkmogelijkheden krijgen in hun eigen stad;
- Betaalbaar wonen in Genk; de Genkenaren moeten een leven kunnen opbouwen aan betaalbare prijzen in hun eigen stad;
- ‘Hangjongeren’ moet kunnen zolang ze respect tonen tegenover hun omgeving.

Vertrouw in mij, vertrouw in Genk.

Samen gaan wij voor Genk!

Stem GUARRACI Claudia Plaats nr. 8.

Tags:

Comments are closed.