JONG CD&V Genk

de officiële website van de Christelijk, Democratisch & Vlaamse Jongeren uit Genk

Archive for the ‘Activiteiten’ Category

Sep-1-08

Moulin Rouge Festival 2008

Posted by Jeroen

Voor het zevende jaar op rij vindt het Moulin Rouge Festival plaats aan de Oude Molen in Tessenderlo. Een recordaantal van 107 DJ’s en 35 groepen, verspreid over 4 tenten en 2 podia zullen op 5 en 6 september weer biljoenen oorhaartjes aan het trillen brengen. Ongeveer 9.000 mensen worden op de festivalweide verwacht.
Het doel van het festival is na al die jaren nog steeds hetzelfde: kansen geven aan aanstormend talent. Daarnaast staan dit jaar ook een aantal grote namen op het programma: Gorki, The Paranoiacs, Peter Pan Speedrock, Anton Walgrave, Jasper Erkens en Landfill.
Om het aanstormend talent nog beter te ondersteunen, ontwikkelde Moulin Rouge Festival een totaal nieuw concept: MRF - The Preview. Dat zijn preselecties die dit voorjaar werden georganiseerd in 3 Limburgse jeugdhuizen. Jury en publiek selecteerden via de preselecties volgende 6 groepen: Customized, The Picture of Dorian Gray, Black Cocaine, Save The Last Hero, Suitcase Money en Rise of Us.
De toegangsprijzen blijven op een schappelijke 5 euro (vrijdag), 7 euro (zaterdag) of 10 euro (combi) in voorverkoop. Overnachten kan altijd in een of andere goot, al bevelen de organisatoren ten zeerste de festivalcamping met mals gras aan.
Alle info over het festival vind je op www.moulinrougefestival.be .

Het festival wordt dit jaar tevens gepresenteerd door Jeroen Jaekers, voorzitter Jong CD&V Genk!
Tot dan!

Sep-1-08

BBQ Battle

Posted by Jeroen